Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Borta (En Riley Paige-Rysare – Bok 1)" by Blake Pierce # eBook PDF Kindle ePub Free

Borta (En Riley Paige-Rysare – Bok 1)

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Borta (En Riley Paige-Rysare – Bok 1)
  • Author : Blake Pierce
  • Release Date : January 03, 2019
  • Genre: Women Sleuths,Books,Mysteries & Thrillers,Police Procedural,
  • Pages : * pages
  • Size : 638 KB

Description

"En dynamisk berÀttelse som griper tag i lÀsaren frÄn första kapitlet och sedan inte slÀpper."

--Midwest Book Review, Diane Donovan (om Borta)


"Ett mÀsterverk till thriller och deckare! Författaren gjorde ett fantastiskt jobb med karaktÀrsutvecklingen, med sÄ vÀl beskrivna psykologiska sidor att det kÀnns som att man Àr inuti deras huvuden, lever sig in i deras rÀdslor och hoppas pÄ deras framgÄng. Handlingen Àr vÀldigt intelligent och hÄller dig underhÄllen hela vÀgen. Boken Àr full av intrigvÀndningar och kommer att hÄlla dig vaken fram till allra sista sidan."

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (om Borta)


I utkanterna av Virginias landsbygd hittas kvinnor mördade pÄ de mest groteska vis. FBI kallas in men stÄr handfallna. En seriemördare finns dÀr ute och hans brott blir allt mer frekventa. De vet att det bara finns en agent som Àr tillrÀckligt bra för att lösa det hÀr fallet: Specialagent Riley Paige.


Riley sjÀlv Àr pÄ betald ledighet och ÄterhÀmtar sig frÄn sammandrabbningen med den senaste seriemördaren. Hon Àr skör och FBI Àr ovilliga att blanda in henne. Trots det vÀljer Riley, som tampas med sina egna demoner, att ta sig an fallet. Hennes jakt tar henne frÄn den vrickade subkulturen av docksamlare, till trasiga familjers hem och in i de allra mörkaste av vrÄr i mördarens sinne. I takt med att mysteriet nystas upp inser Riley att hon har tagit sig an en mördare som Àr sjukare Àn vad hon hade kunnat ana. I en hektisk kamp mot klockan finner hon sig pressad till sitt yttersta. Hennes jobb stÄr pÄ spel, hennes familjs sÀkerhet Àr hotad och hennes brÀckliga psyke Àr pÄ grÀnsen till kollaps.


Men nÀr Riley tagit sig an ett fall sÄ ger hon aldrig upp. Hon blir besatt av fallet och det leder henne till de mörkaste delarna av hennes psyke, dÀr grÀnserna mellan att vara jÀgare eller byte suddas ut. Efter en rad av ovÀntade vÀndningar leder hennes instinkter henne till en chockerande upplösning som inte ens Riley sjÀlv nÄgonsin hade kunnat förestÀlla sig.


BORTA Àr en mörk psykologisk thriller med pulshöjande spÀnning, samt början pÄ en fÀngslande ny bokserie och en ÀlskvÀrd ny karaktÀr som kommer att fÄ dig att vÀnda sida efter sida lÄngt in pÄ smÄtimmarna.


Bok 2 i serien om Riley Paige finns ute nu!


Free PDF Books "Borta (En Riley Paige-Rysare – Bok 1)" Online ePub Kindle